Bossekop Ungdomslag - Forsiden

Bul Jr

God innsats av juniorherrene

Juniorene kjempet godt i lørdagens kvalifisering til NM i Finnmarkshallen.

_MG_8815

Rekruttene tapte sesongens siste kamp

Rekruttene tapte 3-0 mot Honningsvåg hjemme i sesongavslutningen. Til tross for at dagens Bul lag var det yngste denne sesongen, kjempet de godt. De fire guttespillerne hadde topp innsats, og viste ingen respekt i duellene. Spesielt Martin Håpnes var en av Bul`s beste spillere i dag. Vi gratulerer rekruttene med 7.plass i årets 4.divisjon.

_MG_8031

Poengdeling mellom Bul2 og Alta2

I dagens 4.div oppgjør på Nornett ble det ett poeng på hvert av lagene da det stod 2-2 til slutt. Alta ledet 1-0 til pause. Bul snudde til 2-1 ledelse i andre omgang før Alta utlignet mot slutten. Kai Rune Hætta og Aleksander Solberg scoret målene for hjemmelaget.


_MG_7692

Kautokeino ble for gode for rekruttene

Bul2 møtte Kautokeino i 4. div på bortebane i dag. Kampen endte med 3-1 seier til hjemmelaget etter en 2-0 ledelse til pause. Bul2 hevet seg spillemessig fra kampen mot Rafsbotn, men Kautokeino ble likevel for gode. Det meldes at keepervikar Svein Erik Bosch gjorde en ekstra god innsats mellom stengene i denne kampen.

_MG_7649

BUL2 tapte mot Rafsbotn

Bul2 tapte kveldens 4.div kamp på gresset i Rafsbotn. Det endte 3-1 etter at det stod 1-0 til pause. Rafsbotn viste vilje og positivitet som var utslagsgivende for resultatet, i følge rapportene fra Rafsbotn.

_MG_6992

Tre nye poeng for BUL 2 Herrer

I kveldens oppgjør på Nornett mellom Bul2 og Alta3 i 4. divisjon ble det 1-0 til hjemmelaget. Sondre Andersen scoret kampens eneste mål midtveis i første omgang. Bul hadde flere muligheter til å skaffe seg en større seier, men det ene målet var nok til tre nye poeng.


Truls Are Ratkje

Viktig seier i 4. div.

Rekruttlaget fikk en viktig seier når Øksfjord ble beseiret i dagens 4. div. kamp på Nornett.
Øksfjord ledet 1-0 til pause, men hjemmelaget snudde kampen i andre omgang, og det ble 4-1 til slutt.
Målene ble scoret av Truls Ratkje(2), Kristoffer Johansen og Ole-Christian Stamnes.

Nikolai N

Rekruttene tapte første kamp etter ferien

Bortekampen mot HFK/HIF/Stein/IIL endte med 6-3 seier til vertene etter 1-1 til pause. Guttespillerne Simon Harila, Martin Bjerring Hansen og Truls Tobiassen spilte hele kampen, og rapportene sier at de gjorde en kjempeinnsats. Nikolai N. Johansen scoret to, og ett kom ved selvmål.

_MG_5889

Rekruttene tapte mot Sørøy Glimt

Det ble 1-3 tap for Bul2 i dagens 4. div på Nornett mot Sørøy Glimt.


Isak Leonhardsen - Kai Rune Hætta

Rekruttene tapte mot Hammerfest 2 på bortebane

Bul 2 tapte 3-2 borte mot Hammerfest 2 i 4. div. Vi var best og burde vunnet, men marginene var ikke på vår side denne gangen, meldes det fra bussen hjem. Målene ble scoret av Isak Leonhardsen og Kai Rune Hætta.