Bossekop Ungdomslag - Forsiden

sport1Logo-trace-uorginal_170x170

Sport1 er BUL partner

Sport1 har fra tidlig i sommer vist stor interesse for å inngå ett samarbeid med BUL. Idag undertegnet de en avtale som gjør sportsforhandleren til en stor og viktig samarbeidspartner. Fra og med årsskiftet er det i Sport1 Altas lokaler du vil finne vår klubbkolleksjon.

Ongajoksetra_170x68

God stemning på nettverkstur

Bossekop UL hadde fredag en nettverkstur til Ongajoksetra. Samarbeidspartnere og BULLERE opplevde en fantastisk stemning på det vi vil tro er Altas flotteste sted.

Print

GK kulde på alle arenaer

Morten Strifeldt og GK kulde-Kitek, vil gjennom sin avtale være synlig som breddepartner i klubben vår, det vil si at bedriften profileres både på Coop banen, Nornett stadion og BUL hallen. Vi ønsker GK kulde velkommen som BUL partner.


Altaavisen_170x33

Altaavisen fronter BUL

Altaavisen har etterhvert bygd seg opp til å bli en stor avis i byen. Annenhver torsdag distribueres avisen til de tusen hjem i Alta, helt gratis. Marius Hagerup Bergmo har inngått en avtale med vår klubb, der vi frontes - i hver utgave!

2tal_170x170

Velkommen til 2tal

2tal ved daglig leder Bengt Slettli har skrevet under på en samarbeidsavtale med BUL

Eltele

Stort bidragsløft

Eltele har vært en av våre samarbeidspartnere fra tidligere år, fra 2012 vil bedriften likevel øke sin synlighet gjennom klubben. Både gjennom Fotball, Handball og gjennom våre anlegg.


Coop litt ditt_550x339

Coop Mega Elvebakken er vår Partner

Coop Mega på Elvebakken har gitt oss et utrolig viktig bidrag til klubbhuset. Kasseroller fat og kaffetraktere, kaffekanner og mye mer.

Fagmøbler logo 3D

Stort bidrag til klubbhuset

Fagmøbler Østlyngen i Alta har gitt klubben vår ett svært viktig bidrag til vårt nye klubbhus.

ascella

Ascella som ny BUL partner

Altabedriften Ascella har skrevet under en to års avtale som BUL partner. De ønsker å profilere seg gjennom ski og skiskyttergruppa, samt seil i BUL hallen. Vi ønsker Ascella velkommen inn som BUL partner.


enfotobutikk2_170x73

Enfotobutikk fortsetter som BUL partner

Enfotobutikk har de siste år vært samarbeidspartner i ski og skiskyting, dette engasjementet fortsetter de i to år til

FYSIKALSK TERAPI & KREATIV FRISØR

Både Fysikalsk Terapi og Kreativ frisør fortsetter sitt engasement og økonomiske bidrag til klubben.

DSCF0655_550x413

Viktige bidragsytere

Bossekop UL har mange sponsorer som er uhyre viktig for vår aktivitet. Vi oppfordrer våre medlemmer til å bruke disse bedriftene når dere har anledning. Her ser dere hvem som sponser klubben:


Drømmekjøkken, Aksis

Betydelig samarbeidsavtale med Aksis Interiør

BUL har i disse dager inngått en sponsoravtale med Aksis Interiør. Avtalen genererer en enorm verdi for Bossekop UL!

dan berg_170x84

Rørlegger Dan Berg AS

Dan Berg inn som bronsjepartner.
Vi er svært fornøyde med å kunne presentere Rørleggerbedriften Dan Berg AS som en videre samarbeidspartner i BUL.

Sweco_170x57

Sweco som ny bidragsyter

Vi kan nå meddele at Sweco har undertegnet en avtale som bronsepartner. Bidragsyterne gjør det mulig for BUL å opprettholde og videreutvikle bredden innad i vår klubb. Vi ønsker dem velkommen inn i vår sponsorportefølje!


Alta Kraftlag_170x39

Alta Kraftlag med videre

BUL har hatt et årelangt samarbeid med Alta Kraftlag. Nå har vi videreutviklet samarbeidet, noe som innebærer at at Alta Kraftlag gir et betydelig bidrag til klubben.

Motor Norge

Sponsoravtale med Motor Norge

Motor Norge har inngått en samarbeidsdavtale med BUL, og gir gjennom avtalen et betydelig bidrag til klubbens aktivitet.

Sibelco_170x47

Sibelco med på laget

Bossekop UL har inngått en samarbeidsavtale med Sibelco Nordic (tidligere North Cape Minerals). Vi er veldig glade for å ha bedriften med på laget!


Elkjøp_550x367

Samarbeid med Elkjøp

BUL er glad for å presentere Elkjøp som et ferskt tilskudd i vår sponsorportefølje. Gjennom avtalen er Ekjøp med på å støtte den brede aktiviteten i klubben.

Byggmakker_170x62

På lag med Byggmakker

Bossekop UL har nylig inngått en samarbeidsavtale med Byggmakker Østlyngen. Vi er veldig glade for å ha bedriften med på laget!