Bossekop Ungdomslag - Forsiden

Vil du gi din støtte til BUL?

 

 

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte- din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte BOSSEKOP UNGDOMSLAG!

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine- Lotto, Tipping og Joker for eksempel- og samtidig gi noe mer til det laget eller den forening du ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5% av innsatsen gå til ditt lag eller din forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din- du blir ikke belastet noe for å være Grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping spillekort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillekort får du hos kommisjonær, eller du kan bestille det via www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på følgende måter:

1: Hos kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillekort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.

2: SMS: GRASROTANDELEN 936326048 til 2020 (tjenesten er gratis).

3: Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.

4. Norsk Tippings mobilspill

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no.Her vil du også kunne følge med hvor mye Grasrotandelen genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Bossekop ULs strekkode finner du her: Grasrotandelen-+BULs+strekkode.pdf.  Skriv den ut og ta den med deg til din kommisjonær neste gang du skal tippe!

Ønsker du å verve flere støttespillere for BUL? Du finner vervekort her: Grasrotandelen+Vervekort.pdf. Skriv de ut og gi de til venner og bekjente, slik at også de kan gi sin støtte til BUL. På denne måten kan vi sammen skape et godt og trygt aktivitetsmiljø for barn og unge!

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!

 | Mer++