Bossekop Ungdomslag - Forsiden

BULs Gjestebok

Ønsker du å legge igjen en liten hilsen til oss i BUL? Da er du på rett plass! Vi har en sulten gjestebok som blir veldig glad for en hilsen fra nettopp DEG!

Men husk- mobbing og uthengig av enkeltpersoner er strengt forbudt på våre nettsider. Dersom du oppdager innlegg som kan oppfattes som upassende eller krenkende, oppfordrer vi deg til å melde det inn til oss!

 

 • Gratulerer!
  Skrevet av Bossekoping [2012-07-25]
  Gratulerer til hele Bossekop ungdomslag med den store dsgen Smilie
  2012 blir året dere endelig rykker opp igjen til 2.divisjon, der dokker hører hjemme. Stå på videre!


 • Gratulerer, BUL
  Skrevet av BUL-fan [2012-07-16]
  Gratulerer til verdens beste idrettslag med 100-årsjubileum! HEIA BUL!!!


 • GRATULERER OG KONDOLERER
  GRATULERER
  Alta Idrettsråd vedtok på styremøte nylig, at vi skulle sende en gratulasjon til dere i BUL i anledning det flotte anlegget dere har startet reisingen av! Det følger en lang tradisjon dere har i klubben, med å bygge og drive anlegg. Mine ungdomsår på 50-tallet var sterkt preget av lørdagsdansen på Skansen, så BUL har alltid hatt en plass i mitt hjerte.
  KONDOLERER
  Jan Rogers bortgang kom som et sjokk på oss alle, uten forvarsel og bare 42 år. Gjennom hans mor Torill og min kone Anne-Lise, de to er husflidsnarkomane, fikk jeg vite om Jan Roger allerede litt over kl åtte om morgenen. Jeg ringte da til dere for å kondolere, og traff på Jarle. Han hadde ikke fått beskjed om det inntrufne, og jeg opplevde det rimelig spesielt å fortelle han om det.
  Jan Roger har vært en drivkraft for dere, og savnet må være stort, jeg og hele Idrettsrådet føler med dere. Men livet og ikke minst BUL må gå videre, og vi ønsker dere alt mulig godt i årene fremover!
  På vegne av Alta Idrettsråd, Harald A. Paulsen.


 • forkostmøte
  Skrevet av Student ved Hifm [2010-02-24]
  Er imponert over arbeidet som allerede er lagt ned i prosjektet! Smilie Ble ikke si det på møtet. Ønsker dere lykke til videre!


 • hei :-)
  Skrevet av bul spiller [2010-01-07]
  haha, æ va på bul sin side, å jeg skulle bare si at jeg gleder meg masse til tromsø turen Smilie håper det blir en awsome tur ;-D


 • Klubben i mitt hjerte
  Skrevet av Elin Bellika (elibel AT udf DOT no) [2009-11-11]
  Hei
  Som tidligere leder i denne flotte klubben er det med stolthet jeg følger med på utviklingen i klubben. Legger merke til at stolte tradisjoner videreføres: dugnadsånd,fokus på anlegg,nærmiljø og stor satsing på barn og unge. Ser også at mange av de som tidligere var aktive nå gir tilbake til klubben gjennom trener- og tillitsverv.Lykke til med det viktige arbeidet!


 • Hei
  Skrevet av DE80 [2009-08-02]
  Gratulerer med ny hjemmeside!

| Mer++