Bossekop Ungdomslag - Forsiden

kamp 26mai2013

Viktig kamp søndag 26.mai mot Fram Larvik

Guttan møte Fram Larvik kl. 14.00 søndag 26. mai på COOP-banen. En særdeles viktig kamp for guttan dersom de ønsker seg bort fra bunnen. Møt opp i finværet og støtt guttan våres!

På denne linken kan du lese mer om Fram Larvik.


BUL vs Raufoss

Vi møter Raufoss - et av topplagene

Guttan kom hjem med 3 mål og 3 poeng fra Drammen sist mandag. Raufoss gikk på 0-2 tap mot Lyn som vi tapte 1-2 mot i første seriekamp. Det ligger an til en spennende match søndag 12. mai kl 14.00 på COOP-banen. Bare å komme folkens og støtte guttan!

Her kan du lese mer om motstander Raufoss


_MG_6051

Damelaget debuterer mot HIF/Stein

Søndag 5. mai kl. 15.00 på COOP-banen er det klart for sesongdebut for vårt 2. div. damelag. Erling Persen og Harald Jansen har et luksus-problem: hvem skal starte? Med over 20 damer/jenter i spillerstallen, hvor av flere gode spillere som har tatt overgang fra Alta IF, er vårt damelag sterkere enn på mange år.

Vi gleder oss til sesongens første kamp!_MG_5904

Rekruttlaget møter Sørøy Glimt

Lørdag 4. mai kl. 13.00 på COOP-banen er det klart for ny kamp for vårt 4. div. herrelag/rekruttlag. Sørøy Glimt kommer på besøk, og BUL-guttene våre er innstilt på en ny god kamp etter 2-1 over Rafsbotn sist helg. Trener Odd Inge Johansen og resten av trener-teamet er veldig klar på at lag- og spillerprestasjoner er viktigere enn resultater for dette laget.

Det handler om spillerutvikling!


SNN

SpareBank 1 Nord-Norge fortsetter samarbeidet med BUL

SpareBank1 Nord-Norge har idag forlenget samarbeidet med BUL. Sparebank 1 Nord-Norge har gjennom hele BULs 100 år lange historie vært en veldig viktig støttespiller for oss. Det er derfor veldig hyggelig å ha med banken videre.

Sparebank 1 Nord-Norge vil bl.a. være på fronten på draktene til vårt 4. div. herrelag i fotball.

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med alle ansatte i Sparebank 1 Nord-Norge!


Byggmakker_500x182

Byggmakker Østlyngen med ny avtale

Byggmakker Østlyngen er en av mange bedrifter som den siste tiden har tegnet ny samarbeidsavtale med BUL. Mange av oss kjenner bedriften i Bukta som en totalleverandør av alt innen bolig og hytte. Som kunde kan du velge alt fra en pakke spiker til et komplett hus. Kort sagt en bredde-bedrift innen bygg.

Vi er glad for at Byggmakker Østlyngen også støtter bredden i BUL.

Byggmakker Østlyngen vil være synlig på COOP-banen, i BUL-hallen og på fotball sin overtrekksdrakt.Mydland

Mydland blir samarbeidspartner

BUL har idag inngått samarbeid med Mydland. Mydland er produsent av kjøttvarer, deriblant de anerkjente Mydland-pølsene. I tiden fremover er det Mydland-pølser du får serveret i kioskene våre. Vi kaller det ekte nordnorsk matglede!


SB2 Utvikling

SB2 Utvikling AS signerte ny avtale med BUL

SB2 Utvikling AS har signert samarbeidsavtale med BUL idag. SB2 Utvikling AS bygger i hovedsak eneboliger og leiligheter for privatmarkedet i Alta, men har også hatt flere oppdrag for offentlige byggherrer. En spennende bedrift i et Alta-samfunn som stadig vokser og trenger flere bygg.

SB2 Utvikling AS vil være synlig på shortsene til våre 2.div. herrer fotball, samt på den nye klubbgenseren i håndball.

Vi er veldig fornøyd med at SB2 Utvikling AS også vil være med på å utvikle BUL videre!


Kampannonse BUL-Gjøvik 280413_900x1336

Ny hjemmekamp neste helg - BUL vs Gjøvik søndag 28.4 kl. 14.00 på COOP-banen

Til tross for en tøff start på hjemmebane mot Harstad IL idag og tap 1-3: guttan skal bruke uka godt og være nullstilt for ny hjemmekamp neste søndag mot Gjøvik, ifølge trener Odd Karl Stangnes. Møt opp og støtt guttan våres!

Klikk på denne linken, så kan du lese mer om Gjøvik FF.Kampannonse søndag 21042013

Første hjemmekamp på COOP-banen: Vi møter Harstad IL søndag kl. 13.00

Søndag er det klart for første hjemmekamp på COOP-banen. Harstad IL, en gammel storhet i nordnorsk fotball, kommer på besøk. BUL jakter sine første 3 poeng, det gjør nok også Harstad IL som fikk med seg 1 poeng mot Frigg i første runde.

Klikk på denne linken, så kan du lese mer om Harstad IL.


IMG_2865

BUL Fotball - seniorkamper 2013 - oppdatert med 3. div. damer

Klikk på linken, så får du en oversikt over kamper for 2. div. herrer, 4. div. herrer,2. div. damer og 3. div. damer. Listen er sortert etter dato og kan skrives ut på ett ark. Kampoppsettet er pr. 18. april.

 


Cupkamp Bossekop - Alta 17apr13

Bossekop UL - Alta IF i Finnmarkshallen onsdag 17. april kl. 18.00

1. runde i NM-cupen går onsdag/torsdag denne uken, og vi møter Alta IF i Finnmarkshallen onsdag kl. 18.00. Møt opp og støtt guttan våres i sesongens første hjemmekamp!


Frigg Oslo 2

Supportertur til Oslo 1. juni - kamp Frigg Oslo - Bossekop UL

Nå har du sjansen på en hyggelig Oslotur første helga i juni. Vi arrangerer supporter-tur til kampen Frigg Oslo - Bossekop UL lørdag 1. juni.


Bil-avtale BUL - 2_500x333

Super bilavtale med 4 bilforhandlere

BUL har inngått samarbeidsavtale med 4 bilforhandlere i Alta. Alta Autosenter (Nissan), Alta Motorsenter (Kia, Mercedes, Peugeot og Daihatsu), Brødrene Andersen AS (Subaru og Citroen) og Harila Alta (Toyota) gir 1.000,- kr. til BUL for hver bil som BUL-medlemmer kjøper. Så folkens...løp og kjøp ny bil!

Foto: Magne Ek/Mediehuset Altaposten


Mekonomen-motor norge_170x71

Mekonomen er med på laget

Mekonomen og BUL tegnet denne uken en ny samarbeidsavtale. Mekonomen tilbyr deler og utstyr til hjem, bil og båt, og har en stor flott butikk på Alta Sentrum. Mekonomen vil bl.a. være synlig på 2. div herrer sin drakter. Vi ønsker Mekonomen velkommen med på laget!Alta Autosenter_500x125

Alta Autosenter tegnet ny avtale

Alta Autosenter AS tegnet denne uke under en ny samarbeidsavtale med BUL. Alta Autosenter har i mange år vært en viktig samarbeidspartner for BUL, og er godt kjent blant BUL-medlemmer som Nissan-forhandler, samt forhandler av campingvognene Solifer og Polar. Den nye avtalen innebærer bl.a. at Alta Autosenter bidrar med match-baller gjennom hele sesongen. Vi ønsker de velkommen tilbake i klubben!


Comfort Hotels

Klubbtilbud på overnatting i Oslo - Comfort Hotel Grand Central

Comfort Hotel Grand Central er et topp moderne hotell, og av de mest sentrale hoteller i Oslo. Kun 3 min. fra flytoget. Som BUL-medlem får du 30 % rabatt alle dager hele året.

DSCF2207

Dugnadsoversikt herre- og damelag kamper 2013

Her finner du oversikten over dugnader på hjemmekampene for sesongen 2013.
Alle alderbestemte lag i BUL Fotball har sine oppgaver. Planlegg dugnaden i god tid, send vaktlister til foreldrene allerede nå, så kan foreldrene sette av den aktuelle helgen.


DSCF2233

Nornett Cup bilder søndag

Her kan du se bilder fra avslutningen på søndag

DSCF2233

Nornett Cup bilder lørdag

Her kan du se bilder fra lørdag i Finnmarkshallen

DSCF2233

Nornett Cup bilder fredag

Her kan du se bilder fra fredagens kamper i Finnmarkshallen


Nornett_170x70

Nornett CUP 2013 - vi er klar - er du?

Her finner du link til kampoppsettet. Kampoppsettet er endelig, det vil ikke bli gjort endringer. Skulle mot formodning et lag trekke seg, vil motstander bli tildelt seier og 3-0 i målforskjell.

Har du ikke lest gjennom turneringsinfoen, kan du lese den her.

Vi sees i Finnmarkshallen på fredag!


Trening i Finnmarkshallen Torsdag 04.04.2013 utgår.

Det vil foregå tilrigging til regionsluttspillet i håndball som skal foregå i Finnmarkshallen helgen 05.04.2013 til 07.04.2013. Det vil si at treningen torsdag 04.04.2013 kl 22:30 til 23:00 utgår. Gjelder for bane 2 (60 x 64).

Vi beklager dette men sånn er det no en gang bare.
Vi ønsker samtidig alle Bul lag lykke til i Regionssluttspillet i håndball.

Dugnad For Fotball sesongen 2013

Her finner dere dugnads listen for alle aldersbestemte lag for sesongen 2013. Dugnaden gjelder for alle hjemme kamper for våre respektive A-lag, herre og dame lag.
Vi vil komme tilbake med antall voksne som trengs pr kamp og selve laget skal stille som ball gutter/jenter.


BUL LOGO

Årsmøte i BUL - Hovedstyret er uforandret

Årsmøtet i BUL onsdag 20. mars ble avsluttet med valg. Alle styremedlemmer som var på valg ble gjenvalgt. Vi ser på dette som en tillit til den gode jobben som gjøres av alle i BUL.