Bossekop Ungdomslag - Forsiden

40årsdag5_170x113

Pyntet festsal

Festsalen på klubbhuset er flittig i bruk. I tillegg til at alle gruppene med sine aktive og foresatte har mulighet til å bruke salen til egne sammenkomster leies salen ut til blandt annet bursdagsfeiringer, konfirmasjoner, dåp og bryllup.

Coop litt ditt_550x339

Coop Mega Elvebakken er vår Partner

Coop Mega på Elvebakken har gitt oss et utrolig viktig bidrag til klubbhuset. Kasseroller fat og kaffetraktere, kaffekanner og mye mer.

Fagmøbler logo 3D

Stort bidrag til klubbhuset

Fagmøbler Østlyngen i Alta har gitt klubben vår ett svært viktig bidrag til vårt nye klubbhus.


Møtelokaler

Ved bruk av møtelokaler

Klubbhus+og+fotballbane_550x309

Status Breverud

Her kan du se bilde som viser hvor langt vi er kommet i byggeprosessen. Bjørnbygg har virkelig stått på og vi gleder oss masse til bygget er ferdigstilt. Det kommer til å bli en flott arena!

Br

Br. Andersen leder på antall kjøpte andeler!

Brødrene Andersen ligger i teten på flest kjøpte andeler i klubbhuset, får vi noen over?
Se klubbhusvideoen ved å klikke deg inn på saken!


W995 207_550x413

Det skjer saker og ting på myra

Det har i løpet av de siste månedene vært stor byggeaktivitet på Breverud, og nå begynner man å se konturene av et klubbhus.

DSCF0429_550x413

Stor byggeaktivitet

Det er i ferd med å skje store forandringer på Breverud, og man kan nå se fundamentene til det som kommer til å bli vårt nye, flotte klubbhus

Vandaler på ferde

Bossekop UL har fått på plass en fantastisk flott fotballbane på Breverdud. Desverre har det vært vandaler med firehjulinger på banen de siste dagene. Vi oppfordrer alle våre medlemmer, og nærmiljøet for øvrig, til å holde øynene åpne slik at vi kan finne ut hvem det er som prøver å ødelegge fotballbanen vår. Dette er en sak som kvalifiserer til anmeldelse.


Nye styresammensetninger

BUL Eiendom AS og Bossekop UL Hovedstyret har begge fått nye styresammensetninger. Gunn Heidi Henriksen har tiltrått som leder for BUL Hovedstyre, mens Steinar Karlstrøm er nyvalgt leder for BUL Eiendom AS.