Bossekop Ungdomslag - Forsiden

Alta Autosenter_500x125

Alta Autosenter tegnet ny avtale

Alta Autosenter AS tegnet denne uke under en ny samarbeidsavtale med BUL. Alta Autosenter har i mange år vært en viktig samarbeidspartner for BUL, og er godt kjent blant BUL-medlemmer som Nissan-forhandler, samt forhandler av campingvognene Solifer og Polar. Den nye avtalen innebærer bl.a. at Alta Autosenter bidrar med match-baller gjennom hele sesongen. Vi ønsker de velkommen tilbake i klubben!


PUMA  - Alta Motorsenter 1

Alta Motorsenter og BUL har tegnet samarbeidsavtale

Det er veldig hyggelig å få Alta Motorsenter med på laget. Ole Steinar Østlyngen ønsker gjennom sin bedrift Alta Motorsenter å støtte BUL's damelag i håndball f.o.m. neste sesong. Hovedprofileringen vil være på damelagets front, hvor bilmerket KIA vil være godt synlig. Vi i BUL ser frem til et godt samarbeid med Alta Motorsenter og deres ansatte.

DSCF2207

Dugnadsoversikt herre- og damelag kamper 2013

Her finner du oversikten over dugnader på hjemmekampene for sesongen 2013.
Alle alderbestemte lag i BUL Fotball har sine oppgaver. Planlegg dugnaden i god tid, send vaktlister til foreldrene allerede nå, så kan foreldrene sette av den aktuelle helgen.


Frigg Oslo 2

Supportertur til Oslo 1. juni - kamp Frigg Oslo - Bossekop UL

Nå har du sjansen på en hyggelig Oslotur første helga i juni. Vi arrangerer supporter-tur til kampen Frigg Oslo - Bossekop UL lørdag 1. juni.


Bil-avtale BUL - 2_500x333

Super bilavtale med 4 bilforhandlere

BUL har inngått samarbeidsavtale med 4 bilforhandlere i Alta. Alta Autosenter (Nissan), Alta Motorsenter (Kia, Mercedes, Peugeot og Daihatsu), Brødrene Andersen AS (Subaru og Citroen) og Harila Alta (Toyota) gir 1.000,- kr. til BUL for hver bil som BUL-medlemmer kjøper. Så folkens...løp og kjøp ny bil!

Foto: Magne Ek/Mediehuset Altaposten


Comfort Hotels

Klubbtilbud på overnatting i Oslo - Comfort Hotel Grand Central

Comfort Hotel Grand Central er et topp moderne hotell, og av de mest sentrale hoteller i Oslo. Kun 3 min. fra flytoget. Som BUL-medlem får du 30 % rabatt alle dager hele året.


BUL LOGO

Årsmøte i BUL - Hovedstyret er uforandret

Årsmøtet i BUL onsdag 20. mars ble avsluttet med valg. Alle styremedlemmer som var på valg ble gjenvalgt. Vi ser på dette som en tillit til den gode jobben som gjøres av alle i BUL.

BUL Fotball styret årsmøte 2013

Årsmøte BUL Fotball - nytt styre på plass

Her er det nye styret i BUL Fotball sammen med de styremedlemmene som takket for seg på årsmøtet mandag 18. mars.

Bilde Nornett Cup 2013_250x167

Nornett Cup 2013

Nå er det klart for påmelding til Nornett Cup 2013 som arrangeres i Finnmarkshallen fredag 12. - søndag 14. april 2013

Her er link til påmelding i Cupassist

Her finner du invitasjonenBUL Jenter Polaris Cup 2013_1000x664

Jenteseier i Polaris CUP - BUL J96 til topps!

BULs 96 jentelag vant helgens turnering i Lakselv etter å ha slått Hesseng 1-0 i finalen etter scoring av Anette Thomassen. Scoringen kom 20 sekunder før slutt i finalen.